Les preguntes més freqüents

Què és aquesta web?

El web yakizu.com neix com una eina gratuïta per facilitar la publicació d'imatges a través de la xarxa. El sistema et permet amb 3 clics obtenir un enllaç per poder publicar la imatge a les principals xarxes socials així com també a blocs i fòrums de discussió.

Tinc algun límit al pujar imatges?

El límit de la imatge a pujar serà de 5MB, tanmateix la mida de la mateixa serà reduïda a un màxim de 1600 x 1600 píxels per tal de facilitar el seu ús i difusió a la xarxa.

Quins tipus de format puc penjar?

El servei només suporta imatges amb formats: GIF, PNG i JPG.

Quantes imatges puc penjar?

En aquest moment no hi ha cap tipus de límit, pots pujar tantes imatges com vulguis. No et tallis! Penja el que necessitis compartir.

Durant quant de temps estaran disponibles?

Les imatges estaran disponibles sempre i quan rebin almenys 1 visualització cada dos mesos. Un cop hagin expirat seran esborrades del servidor.

Puc penjar qualsevol tipus d'imatge?

No, rotundament no! Pots penjar el que vulguis sempre i quan no es transgredeixin les lleis o normes definides a la secció Termes d'ús.

Utilitzo l'Internet Explorer per veure el web

No esperis ni un segon més i descarrega't el Mozilla Firefox o Google Chrome i deixa ja d'utilitzar aquest navegador tan antiquat.

Qui som

yakizu.com neix com a resposta a les inquietuds professionals que envolten l'equip de Comunicat Assessors. Desenvolupat pel nostre tècnic Àlex Llaó és una mostra gratuïta en que mostrem la nostra tecnologia i aptituds per resoldre aquells problemes comuns a la xarxa de la forma més directa i fàcil per l'usuari com a reflex de la nostra forma de treball i política d'empresa.

M'agradaria ajudar, com ho he fer?

Moltes gràcies per la teva amabilitat. Si vols ajudar-nos pots enviar mitjançant l'adreça electrònica alex@yakizu.com qualsevol tipus de suggeriment sobre el web, ampliacions, noves funcionalitats, millores, o errades en el funcionament.
yakizu.com © 2010 | Comunicat Assessors